Nijverdal
+31 548 616896
info@hengstman-denb.nl

Telefonische acquisitie

van koude acquisitie naar een warme lead

Menigeen heeft er een broertje dood aan en wij doen het graag: telefonische acquisitie! “Uit de tijd” wordt door velen beweerd maar wij delen deze mening niet! Telefonische acquisitie, mits zorgvuldig uitgevoerd, blijkt nog steeds een zeer efficiënte deuropener te kunnen zijn. Heeft u uw potentiële klanten al in kaart? Ontbreekt het u aan tijd of het nodige geduld? Laat Hengstman D&B dit voor u doen; wij doen dit dan geduldig, correct en effectief!

 voordelen van telefonische acquisitie:

  • persoonlijke inleiding    bellen geeft ons de gelegenheid om persoonlijk te zijn.
  • verificatie van de juiste persoon    tijdens een gesprek is direct te achterhalen of we contact met een beslisser hebben.
  • hoor en wederhoor   in een gesprek krijgen we de gelegenheid om naar behoeftes te informeren.

Er was een tijd dat een mail ontvangen prettiger was dan gebeld worden – wij denken dat dat nu niet meer zo is!

Bij telefonische acquisitie draait het bijna altijd om het verkrijgen van een afspraak met de juiste persoon binnen het benaderde bedrijf. Niet zelden vindt deze pas plaats na meerdere malen contact te hebben gehad; zo wil de persoon in kwestie wat bedenk- of responstijd of dient hij intern te overleggen. Stiptheid wat betreft de opvolging van de vervolgactie is essentieel en zegt alles over de betrouwbaarheid van de acquisiteur. Hengstman D&B is hierin zeer gedisciplineerd en gestructureerd en zal uw potentiële klant hierin positief beïnvloeden. Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.