Nijverdal
+31 548 616896
info@hengstman-denb.nl

Digital Marketing

Hoe wij denken over de beste ondersteuning

Uitbesteden zien we niet zitten! Niemand kan onze boodschap beter brengen dan wijzelf. Herkent u dit? Een personeelslid voor de marketing kunt of durft u (nog) niet aan? Er zelf een cursus of opleiding voor volgen ziet u niet zitten? Het enorme en aanlokkelijke aanbod op Facebook en LinkedIn ten spijt? Voor Hengstman D&B een hele herkenbare situatie en aanleiding voor een gerichte dienstverlening: praktische ondersteuning. Tijdens deze praktische ondersteuning, bij u op kantoor, voeren wij uit terwijl u meekijkt en voert u uit terwijl wij meekijken. Zo leert u al doende datgeen u graag wilt weten en kunnen. Dit tegen een begrijpelijk tarief waardoor u nooit meer betaald dan nodig is.

ondersteuning online marketing

Advertising is alleen effectief als verwezen kan worden naar de juiste content op uw website. Om dit te realiseren is het essentieel om te weten hoe uw website er “aan de achterkant” uitziet. Uw marketeer dient op de hoogte te zijn in welk programma de website gebouwd is en dient met dit programma overweg te kunnen. U kunt daarom bij ons terecht voor zowel het ontwerp als de realisatie van een nieuwe website en het verzorgen van aansluitende advertising op de diverse media.

Is dit niet de bedoeling? Dan gaan we samen, na een intake, bekijken wat de mogelijkheden zijn met de huidige website of wat de samenwerkingsmogelijkheden zijn met de webbouwer van uw keuze.


Liever bij het bestaande blijven?

U bent tevreden over uw huidige website en wilt daarnaast gaan adverteren op de diverse Social-platforms. In dit geval bieden wij u de mogelijkheid dit volledig aan ons over te laten. Wilt u leren zelf te adverteren maar ziet u het niet zitten, of hebt u het geduld niet, om dit uit te zoeken of er een opleiding voor te volgen? Kies dan voor onze praktische ondersteuning! Tijdens deze praktische ondersteuning komen wij bij u op het bedrijf/kantoor, bespreken de doelen, het budget en de timing en gaan we er samen mee aan de slag. Gedurende deze ondersteuning wordt onze rol steeds minder omdat u zelf meer onder de knie krijgt en uiteindelijk wordt de ondersteuning beƫindigd of gepauzeerd. Op deze manier investeert u uitsluitend in de kennis die u op dit moment nodig hebt.

dienstverlening op maat is het voordeligst!